Beamer set huren

Wij bieden u de beste beamers, schermen en geluidsets. Om het voor u makkelijker en sneller te maken hebben wij diverse speciale sets samengesteld. Per set vind u de informatie en op welke locaties de set beschikbaar is. Uiteraard kan bezorgen vanuit Ermelo ook.

Een set bestaat uit:

  1. beamer
  2. scherm
  3. geluidsset

De prijzen zijn exclusief btw. U kunt een beamer ook zonder scherm, geluid of digitenne huren door het item uit de set te verwijderen in het winkelmandje.

 

Set 1: Basis

Heeft u een presentatie of wilt u een film afspelen? Dan is set één geschikt voor u. Geschikt voor ongeveer 30 personen. Let op: de beamer heeft alleen een VGA aansluiting, geen HDMI. Beschikbaar op alle locaties.

Set 2: Standaard type A

Deze set vergelijkbaar aan Set 1, alleen met sterkere HDMI beamer. De beamer bij deze set is een stuk krachtiger waardoor ruimtes met meer licht ook geschikt zijn. Eventueel kunt u ook buiten kijken s'avonds of in een afgeschermde partytent. Ideaal voor ongeveer 30 personen.

Set 3: Standaard type B

Met deze set krijgt u een groter scherm waardoor u en uw collega's, familie, vrienden en kenissen het nog beter kunnen zien. Ook krijgt u een geluidset dat krachtiger is en een mooier geluid verspreid. Dankzij het grotere scherm en sterkere geluidset is deze set ideaal voor grotere groepen tot ongeveer 100 personen.

Set 4: Short-throw

Heeft u weinig ruimte of wilt u optimaal gebruik maken van de lichtopbrengst? Huur dan de short-throw (korte afstand) beamer met 2*3 doorzichtscherm. Met het doorzichtscherm plaatst u de beamer achter het scherm, hierdoor kunt u dit optimaal verduisteren.

Geschikt voor grote groepen tot ongeveer 150 personen.

Set 5: Professioneel

Met deze set kiest u voor kwaliteit. De fantastische beamer, het grote scherm en de sterke geluidset dragen allemaal bij aan een geweldige beeld en geluidservaring. Bij deze set heeft u de keuze uit twee verschillende beamers. De grote beamer en professionele geluidset worden verhuurd inclusief een zeer kundige geluidstechnicus van Hollandse Verhuur. Ideal voor grote groepen tot ongeveer 250 personen.

Beschikbaar in: Ermelo

Heldere mogelijkheden!